Lokman Hekim Üniversitesi Konferans Salonunda gerçekleşen panel, Dr. Orhan Mutlu TOPAL moderatörlüğünde, panelistlerimizin keyifli sohbetiyle gerçekleşti.

Panelin açılış konuşmasını yapan Lokman Hekim Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Dr. Mehmet ALTUĞ üniversitenin sağlık vizyonu içerisinde ”Sağlık Girişimciliğini” desteklemek olduğunu ve bu sebeple ”Lokman Hekim Üniversitesi Sağlık ve İlaç Teknoloji Merkezi” yapısının ortaya çıkarıldığını ifade etti.

Rektör Prof. Dr. Bülent GÜMÜŞEL ise konuşmasında; LHUSTEK’in KOSGEB tarafından devlet teşvikli kurgulanmasının ve sağlık dikeyinde çalışmasının ülkemiz için bir fırsat olduğunu dile getirdi ve sağlık teknolojileri geliştirmek isteyen herkese LHUSTEK’e davet çağrısını yineledi. Birlik ve beraberlik çağrısı yapan Sn. GÜMÜŞEL, bu ülkenin, bu üniversitenin hepimizin olduğunu ve el birliği ile birçok başarı hikayesi yazılacağına olan inancını ifade etti.

Panel esnasında girişimcilik hikayelerindeki engellerden ve fırsatlardan, dünyadaki yatırım trendlerine kadar birçok konu ele alındı. Girişimcilik Ekosisteminin paydaşları olan Girişimci, Yatırımcı ve Ekosistem Uygulayıcıları kendi perspektiflerinden süreçleri değerlendirirken panelin son kısmında katılımcıların da sorularıyla Girişimcilik Ekosistemi derinlemesine analiz edildi.

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our Kişisel Verilerin işlenmesi Aydınlatma Metni ve Kişisel Verilerin Korunması ve İşlenmesi Politikası.
I Accept